Termeni si conditii

1. Termeni generali si Definitii
1.1 Definitii
Administratorul Site-ului/bosmarket.ro

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Partener si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Comunicare comercială – orice forma de comunicare destinata sa promoveze, direct sau indirect, Bunuri si Servicii, imaginea, numele ori denumirea, firma sau emblema bosmarket.ro si/sau ale unui Partener, ca de exemplu, comunicari de tip Newsletter, astfel cum apare definit in prezentul Document, comunicari prin mesagerie, semnificand orice forma de comunicare ce implica folosirea numarului de telefon, SMS sau alta plaforma de social media sau orice fel de alta forma de comunicare, aceasta enumerare nefiind limitativa;

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de bosmarket.ro intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea bosmarket.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

Partener – reprezinta o societate care prin intermediul serviciului Machteam Soft S.R.L. prezinta Utilizatorilor site-ului serviciile sau produsele sale;

Serviciul – inseamna orice serviciu oferit prin intermediul Site-ului, si / sau orice modul sau componenta a acestuia,

Site – domeniul bosmarket.ro

Termeni si Conditii – prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale Site-ului, prin care se stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa Site-ul, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Utlizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Vizitator – orice persoana fizica care acceseaza Site fara a fi inregistrata.

1.2 Termeni generali
Prezentul Document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului bosmarket.ro stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul bosmarket.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, astfel cum acestia sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

Prin inregistrare, Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestui Document si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care isi creaza un cont pe Site inteleg si accepta ca utilizarea contului lor, precum si orice accesare sau vizitare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

sus 2. Drepturile asupra continutului Site-ului
Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere, prin comunicari comerciale sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogarea de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, informatiile furnizate Utilizatorilor, sau opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

Utilizatorul se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, cu exceptia situatiei in care serviciul este destinat unui alt scop. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site- ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, et. 4, camera 4I, sector 2, Bucuresti, cu mentiunea “Pentru echipa bosmarket.ro” sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii inteleg si accepta ca orice informatie prezenta pe Site nu este si nu poate fi considerata drept oferta de produse si / sau servicii venind din partea Administratorului Site-ului.

Este interzisa folosirea acestui Site, a Continutului Site-ului, a Serviciului sau a oricarui serviciu, facilitate oferita de către Site in scopuri comerciale, de exemplu pentru a recruta angajati de către angajatori, pentru oferte de servicii de catre angajatori dar fara a se limita la acestea, fara acordul scris al Administratorului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de Utilizatori pe Site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii se obliga sa furnizeze la inregistrarea pe Site, la accesarea si utilizarea Serviciului, precum si la orice activitate de accesare si utilizare a Site-ului date si informatii valide, valabile, exacte, veridice si corecte in scopul de a oferi sau de a beneficia de servicii prin intermediul Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea a oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site, ori pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea Serviciului si a oricaror facilitati oferite pe Site si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.

sus 3. Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, bosmarket.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza catre bosmarket.ro sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime, a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Astfel, datele personale vor fi prelucrate in vederea:

informarii Utilizatorilor cu privire la situatia Contului lor
inregistrarea, validarea, expedierea si facturarea Comenzilor
rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda
transmiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
transmiterea de comunicari comerciale
efectuarii unor cercetari de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Utilizatorului, in vederea imbunatatirii performantelor Site-ului, dar si pentru a oferi Utilizatorilor oferte personalizate.
Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre bosmarket.ro. In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de bosmarket.ro, prin bifarea casutei de creare a contului.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele vizate, alte persoane fizice sau juridice care le prelucrează in numele operatorului, alte persoane fizice sau juridice, Parteneri, asociati din acelaşi grup cu operatorul, doar in masura stricit necesara pentru realizarea in conditii optime a serviciului oferit.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare a Site-ului de catre Utilizatori si accesarea in continuarea a Site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti, de catre operator, a datelor cu caracter personal, potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare a Site-ului, Utilizatorii sunt de acord cu respectarea si indeplinirea de catre bosmarket.ro a tuturor obligatiilor legale cu privire la transferul datelor cu caracter personal la orice alta entitate, astfel cum sunt indicate in prezentul document si in limitele si scopurile prevazute de legislatia in vigoare.

Newsletterele si comunicarile comerciale bosmarket.ro pot fi transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de bosmarket.ro sau direct de catre bosmarket.ro, in acest mod fiind asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

Fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de Newslettere si/sau comunicari comerciale, prin diverse canale de comunicare, inca de la crearea contului. Aceasta optiune a Utilizatorului poate fi modificata in orice momente prin:

contactarea echipei bosmarket.ro
modificarea setarilor din contul de Utilizator;
accesarea link-ului de dezabonare, afisat in cadrul comunicarilor comerciale transmise de bosmarket.ro
Renuntarea la primirea de Newslettere si/sau comunicari comerciale nu reprezinta si o renuntare la prezentul Document.

Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe Site-ul nostru si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Prin citirea prezentului document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege.

Totodata, fiecare Utilizator are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre bosmarket.ro.

1. Fiecare Utilizator poate face o cerere in scris, datata si semnata, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: Machteam Soft S.R.L., Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etaj 4, Camera 4I, Sector 2, Bucuresti, sau la adresa de e-mail contact@bosmarket.ro, pentru a-si exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: rectificarea, actualizarea, blocarea stergerea sau transformarea in date anonime datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legistlatia aplicabila;
2. Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
3. Dreptul de a vi se confirma, pentru o solicitare gratuita pe an, daca datele dumneavoastra personale sunt sau nu procesate
In cazul in care unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

De asemenea, fiecarui Utilizator ii este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor Site-ului ne oferiti acordul expres pentru trimiterea de email-uri cu caracter comercial din partea site-urilor companiei sau din partea a terte parti (in acest caz se trimite email de notificare).

Datele cu caracter personal ale Utilizatorilor pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulat de catre institutiile abilitate.

sus 4. Legatura cu alte site-uri
Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-urile furnizorilor de produse si / sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, site-uri personale (bloguri), dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

sus 5. Termeni privind utilizarea serviciului Team Deals
Utilizatorii pot beneficia de serviciile suplimentare oferite de catre bosmarket.ro. Prin utilizarea servicilor bosmarket.ro, in urma gazduirii ofertelor Partenerilor, Utilizatorii pot beneficia de o activitate specifica derulata de Partener, identificata dupa tematica, program, locul si timpul desfasurarii ori alte criterii (incluzand spa, restaurant, cursuri, excursii, concursuri, dar fara a se limita la acestea) si/sau un anumit eveniment organizat de Partener si/sau produsele oferite de catre Partener pentru Utilizatori la preturi speciale.

Partenerul este singurul responsabil de continutul ofertelor, de serviciile pe care el le va desfasura ca urmare a acestor oferte si de consecintele pe care aceste servicii le pot avea si mandateaza Adminstratorul Site-ului sa incaseze in numele si pe seama sa pretul serviciilor prestate. In toate cazurile Utilizatorul nu va putea invoca sau angaja in niciun mod raspunderea Administratorului pentru continutul ofertelor sau pentru activitatile desfasurate in urma ofertelor Partenerului ori pentru consecintele de orice fel ale acestora.

Partenerul isi asuma integral raspunderea fata de Utilizatori pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari sau defecte ale serviciilor care au fost postate ca oferte pe site, pentru derularea acestor servicii in conditii necorespunzatoare sau in alte conditii decat cele prevazute in oferte sau in legislatia in materie, precum si pentru orice restrictii impuse serviciilor de terte persoane implicate in organizarea sau furnizarea lor sau de autoritati administrative, indiferent ca pentru aceste servicii s-au facut rezervari sau au existat doar simple intentii de participare la acestea.Partenerul declara si garanteaza ca detine toate drepturile (inclusiv drepturile de proprietate industrială) si autorizarile necesare comercializarii Produselor pe care le oferteaza prin intermediul Site-ului si isi asuma intreaga raspundere pentru promovarea si punerea pe piata a acestora si este singurul raspunzator in cazul in care se invoca incalcarea vreunui drept de proprietate industriala sau orice alt drept al unui tert in legatura cu Produsele respective si/sau cu informatiile si/sau fotografiile aferente Produselor.Partenerul acorda bosmarket.ro, o licenta neexclusiva, nelimitat/limitata in timp, cu titlu gratuit, nelimitata teritorial, pentru folosirea, reproducerea, afisarea, crearea unor opere derivate sau exploatarea in orice alt mod a numelui comercial, a marcilor inregistrate si orice continut transmis de Partener spre a fi afișat pe Site (informatii, fotografii etc).

bosmarket.ro nu poarta nicio raspundere pentru desfasurarea serviciilor la care se refera ofertele publicate pe site sau pentru orice elemente legate de aceste servicii, de planificarea, organizarea sau continutul lor. bosmarket.ro nu detine niciun control asupra calitatii si sigurantei serviciilor prestate de Partener fata de Utilizatori, si nu poate verifica sau monitoriza in niciun mod daca serviciile desfasurate respecta prevederile legale, capacitatea si mijloacele de orice fel de care dispune Partenerul pentru a presta serviciile oferite prin oferte si pentru a-si duce la indeplinire angajamentele corespunzatoare ofertelor, ori capacitatea Utilizatorilor de a plati serviciile oferite de Partener. Obligatiile bosmarket.ro asumate potrivit prezentului regulament nu includ implementarea unui control asupra ofertelor afisate pe site. bosmarket.ro nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a serviciului bosmarket.ro si nici pentru utilizarea serviciilor oferite de Partener catre Utilizatori. Intreaga raspundere apartine Partenerului, de aceea va recomanda sa cititi cu atentie sectiunea ”Prezentare Vânzător”, afisata in dreptul fiecarui produs și serviciu comercializat prin cadrul site-ului www.bosmarket.ro. In sectiunea ”Prezentare Vânzător” veti gasi date de contact si identificare a Partenerului. Avem rugămintea să consultați cu prioritate politica de returnare si/sau de termeni si condiții a fiecărui Partener în parte.

sus 6. Limitarea raspunderii
bosmarket.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la intreg continutul si/sau serviciile oferite de catre Utilizatori si/sau Parteneri. bosmarket.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

bosmarket.ro nu ofera niciun fel de garantii sau si nu are nicio raspundere pentru ofertele, serviciile, informatiile puse la dispozitie prin intermediul Site-ului de catre Utilizatori si/sauParteneri, sau pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, pagini de pe Site, al Serviciului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

bosmarket.ro nu garanteaza pentru ofertele, informatiile, datele r puse la dispozitie prin intermediul Site-ului, intreaga raspundere asupra ofertelor, serviciilor si continutului, dar fara a se limita la acestea trimise de catre Parteneri pentru a fi postat pe Site privind toate aspectele apartinand Partenerilor care le-au trimis sau le-au postat pe Site, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca le folosesc pe riscul lor. In nicio situatie bosmarket.ro nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare Utilizator, din imposibilitatea utilizarii Serviciului, ori din interpretarea eronata a Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca bosmarket.ro este doar un intermediar intre Utilizatori, care ofera o platforma de comunicare, astfel ca toate serviciile si facilitatile legate de utilizarea Site-ului, precum si toate datele, informatiile cuprinse in acestea sunt oferite „asa cum sunt”, „asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii le folosesc pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca Serviciul pus la dispozitie pe Site este oferit „asa cum este” „asa cum este disponibil” si il folosesc pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, bosmarket.ro nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Conţinutul Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la cele privind ofertele, serviciile, datele si informatiile legate de utilizarea Serviciului, sau orice alta activitate legata de utilizarea si acesarea Serviciului si / sau a Site-ului, precum si orice alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta că Administratorul Site-ului nu participa in niciun mod si in nicio masura la interactiunile dintre Utilizatori si nu ofera nicio garantie privind acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca bosmarket.ro nu detine niciun control asupra legalitatii, calitatii, corectitudinii, punctualitatii, credibilitatii si acuratetii serviciilor, datelor si informatiilor sau oricarui continut sau servicii oferite de către Parteneri prin intermediul Site-ului, sau prin modalitatea off-line (care nu se desfasoara prin intermediul Internetului). Utilizatorii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale Serviciului, bosmarket.ro nu poate confirma, garanta identitatea Utilizatorilor si veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia pe Site. In consecinta bosmarket.ro nu poate fi tras la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice / comerciale derivând din utilizarea lor.

Utilizatorii inteleg si accepta ca bosmarket.ro este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a bosmarket.ro.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca bosmarket.ro este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca bosmarket.ro este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare, pentru continutul postat pe Site de catre Parteneri, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare sau al continutului postat pe Site prin intermediul Serviciului.

In cazurile de forta majora bosmarket.ro si /sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exoneraţi total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al bosmarket.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Atat Utilizatorii cat si Partenerii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si sa despagubeasca integral bosmarket.ro si/ sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului sau a Partenerului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

In cazul promovarii serviciilor agentiilor de turism, va rugam sa contactati agentiile pentru incheierea contractelor privind pachetele de servicii turistice. In cazul comercializarii de pachete turistice nu se aplica prevederile O.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, si pretul nu poate fi returnat. Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa contactati agentia de turism.

sus 7. Dreptul de retragere dat de comerciant
În situația în care aveți nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat, aveți dreptul de a vă retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calculate începând cu:

a. data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau conținuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material;
b. ziua în care dumneavoastră sau o persoană desemnată de dumneavoastră, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare;
c. ziua în care dumneavoastră sau o persoană desemnată de dumneavoastră, intră în posesia fizică a ultimului produs, în cazul unei comenzi cu produse multiple care vor fi livrate separat;
d. ziua în care dumneavoastră sau o persoană desemnată de dumneavoastră, intră în posesia fizică a primului produs, în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată;
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informați Partenerul de la care ați achiziționat produsul/serviciul cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract. Fiecare produs și serviciu comercializat prin cadrul site-ului www.bosmarket.ro, conține în dreptul produsului la categoria ”Prezentare Vânzător”, date de contact si identificare a Partenerului pentru a vă facilita căutarea. Avem rugămintea să consultați cu prioritate politica de retur si/sau de termeni si condiții a fiecărui Partener în parte. În situația în care nu reușiți să contactați Partenerul, notificarea de retragere poate fi trimisă și către site-ul www.bosmarket.ro la adresa de e-mail: contact@bosmarket.ro, urmând ca să vă preluăm cererea și să o transmitem Partenerului în cauză, acționând ca intermediari în ajutorul dumneavoastră.

Notificarea către Partener poate fi realizată utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail. De asemenea, puteți completa și transmite electronic formularul standard de retragere pus la dispoziție de site-ul www.bosmarket.ro sau de către Partenerul de la care ați achiziționat produsul. Dacă folosiți această opțiune, Partenerul vă va transmite, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Notificarea pe care v-ați decis să o trimiteți trebuie sa includă numele dumneavoastră, adresa dumneavoastră poștală, numărul dumneavoastră de telefon și adresa de e-mail, numărul de comandă, dacă v-a fost alocat, precum și o formulare precisă care să exprime decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Ulterior trimiterii notificării de retragere, avem rugămintea de a expedia produsele către Partener cât mai curând posibil și fără întârzieri nejustificate în decurs de maximum 14 zile de la data la care ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite. Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, lovituri, șocuri sau produsele cărora le lipsesc accesorii. Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Costul direct de transport al returnării de produse va putea fi regăsit în politica de retur stabilită de fiecare Partener în parte. Pentru a vă putea informa dacă sunteți obligat la plata cheltuielilor de transport sau acestea sunt suportate de comerciant (cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit) veți fi nevoiți să verificați politica proprie de retur a Partenerului de la care ați achiziționat produsul.

Dacă ați decis să returnați produsele conform pașilor anterior prezentați, Partenerul vă va rambursa orice sumă pe care a primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate, în 14 zile de la data la care acesta a fost informat cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract. Partenerul va putea amâna rambursarea sumei pana la primirea produselor vândute sau pana la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate. Partenerul va efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare fără a vi se percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Avem rugămintea să verificați politica de retur proprie a Partenerul de la care ați achiziționat produsul, pentru a fi informat cu privire la eventualele caracteristici particulare sau limitări precizate de acesta, față de cadrul general.

Vă atragem atenția asupra faptului că există anumite excepții de la dreptul de retragere conferit. În conformitate cu prevederile legii OUG nr 34/2014, următoarele cazuri sunt reglementate legal cu titlu de excepție de la dreptul de retur, însă vă adresăm rugămintea de a verifica politia de retur proprie a comerciantului de la care ați achiziționat produsul pentru a verifica particularitățile oferite de acesta față de cadrul general:

a. în contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul dumneavoastră prealabil expres și după ce ați confirmat că ați luat cunoștință de faptul că vă veți pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

b. produselor sau serviciilor ale căror preț depinde de fluctuațiile de pe piață financiară pe care profesionistul nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

c. produselor confecționate după specificațiile prezentate de dumneavoastră sau personalizate în mod clar;

d. produse care sunt susceptibile a se deteriora sau care expiră rapid;

e. produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă care au fost desigilate de consumator. Cu titlul de exemplu și nu limitativ facem referire la următoarele produse: produse de lenjerie intimă, prosoape, periuțe de dinți etc;

f. produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

g. băuturile alcoolice al căror preț a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuațiile de pe piață pe care profesionistul nu le poate controla;

h. contractele în cazul cărora ați solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul dumneavoastră pentru a efectua lucrări urgente de reparație sau de întreținere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de dumneavoastră sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreținere sau de reparație, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;

i. înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

j. ziare, periodice și reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicații;

k. servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidențial, transport de mărfuri, închiriere de mașini, catering sau serviciile privind activitățile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică; Condițiile de anulare si modificare aferente fiecărui serviciu de turism sunt detaliate pentru fiecare serviciu in parte. Va rugam sa le citiți cu atenție si sa acceptați condițiile serviciului respectiv. În caz de imposibilitatea de a onora rezervarea, Partenerul își rezervă dreptul de a înlocui hotelul sau alte servicii confirmate inițial cu altele de categorie similara sau superioara, fără nici un fel de alta compensație in schimb sau de a returna banii integral in cazul in care este imposibila oferirea unei alternative;

m. conținutului digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al dumneavoastră și după ce ați confirmat că ați luat cunoștință de faptul că își va veți pierde dreptul la retragere.

Pentru a retrage comanda, completati formularul de aici

sus 8. Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionate pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

sus 9. Modificarea Termenilor si Conditiilor
Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Vezi mai multe detalii pe bosmarket.ro: Reduceri